Het Vervolg helpt Oekraïense vluchtelingen.

Het Vervolg helpt Oekraïense vluchtelingen.

“Het Vervolg” heeft in, samenwerking met de coördinator Opvang Oekraine, Helma Verkerk, veel materiaal kunnen leveren voor de locatie in de Pinnenpot en De Weijert, waar resp. 30 en 22 mensen zullen verblijven. Het gaat dan om meubilair, huishoudelijke artikelen, speelgoed, kleding en fietsen.

Ook werd een donatie gegeven van €1000 aan giro 555 t.b.v. Oekraine

Samen met Jan de Rijke, Bart met zijn groep ophalers, Aad met zijn medewerkers, Mijnie en Leneke, Riet, Tiny Hombroek en de ploeg van de maandag en donderdag is er hard gewerkt om alle spullen die nodig waren voor de opvang van de mensen uit Oekraine klaar te zetten en weg te brengen.

Nu zijn alle mensen gearriveerd en alleen de kleding en speelgoed zullen nog in overleg worden geregeld. Er zal een apart openingstijd worden georganiseerd voor de verkoop van kleding. Alles moet natuurlijk wennen, maar we zijn blij en ook wel een beetje trots dat we zoveel hebben kunnen doen voor deze vluchtelingen. We hopen van harte dat ze in de toekomst weer terug zullen kunnen keren. Fijn dat we zoveel enthousiasme tegen kwamen onder onze medewerkers.

Dank jullie wel!