Ophaal- en bezorgservice

Ophalen
Als u zelf in de gelegenheid bent om de spullen te brengen naar de winkel, dan hebben we dat het liefste. Dit kan behalve tijdens openingsuren op woensdagen en de laatste zaterdag van de maand ook op maandag- en donderdagochtend tussen 09:30 en 11:30 uur.

Bent u niet in staat om langs te komen om spullen te brengen? Dan komen we die op de 2e zaterdag van de maand, onze vaste ophaaldag, bij u ophalen. Meldt uw spullen aan via het aanmeldformulier of het emailadres ophaalservice@kringloopwinkelhetvervolg.nl.

Graag adres en telefoonnummer vermelden, dan wordt u teruggebeld voor een afspraak. U kunt ook één van onderstaande contactpersonen bellen.

Zorgt u er s.v.p wel voor dat losse spullen zoveel mogelijk verpakt in dozen, tassen of zakken klaar staan op de afgesproken datum en tijd. Wij kunnen geen losse zaken meenemen!

Let u erop dat de spullen schoon zijn en er zeker geen etensresten of iets dergelijks in zijn achtergebleven.

We halen alleen bruikbare, complete en schone spullen op waar plaats voor is in de winkel. Er zijn ook veel artikelen die we niet ophalen, vanwege ruimtegebrek in de winkel.

BezorgenVoor het bezorgen van een of meer artikelen in de plaatsen Brielle, Rockanje en Oostvoorne rekenen we €10 per adres. Buiten deze plaatsen bezorgen we niet. De bezorging gaat niet verder dan de voordeur van de woning om eventuele gezondheidsrisico’s te vermijden.

Contactpersoon voor het ophalen
Cobi Emmerzael: 0181 – 482494
Judith van Balen: 0181 – 484215

Het emailadres is: ophaalservice@kringloopwinkelhetvervolg.nl