Genereuze donatie voor Agrarische natuurvereniging Natuurlijk Voorne-Putten

Genereuze donatie voor Agrarische natuurvereniging Natuurlijk Voorne-Putten

Kringloopwinkel Het Vervolg uit Oostvoorne mocht vereniging Natuurlijk Voorne-Putten zaterdagochtend verblijden met een donatie van €500. Ieder jaar wordt een deel van de netto opbrengst van verkoop uit de kringloopwinkel in Oostvoorne geschonken aan verschillende goede doelen. Dit bedrag is bestemd voor de vereniging die biodiversiteit bevordert in het landschap door onder andere aanleg van bloeiende akkerranden, markering van weidevogelnesten, en het planten van bomen.

“Als vrijwilligers willen we het goede werk van de vereniging NVP van harte ondersteunen” zegt Jan de Rijke, bestuurslid van Het Vervolg. “Het resultaat is goed zichtbaar in en rondom onze gemeente. Akkers zijn veelkleuriger geworden, er vliegen meer insecten af en aan, die op hun beurt weer vogels aantrekken”.

“Wij zijn ontzettend blij met de genereuze donatie van de Kringloopwinkel Het Vervolg” zegt Ies Klok, bestuurslid van de vereniging NVP. “Het is een enorme eer en ook een stuk erkenning van ons werk om zo’n mooi bedrag te mogen ontvangen. En dat uit handen van vrijwilligers, die zich een heel jaar belangeloos inzetten om fondsen te verkrijgen voor onderhoud en restauratie van de Dorpskerk in Oostvoorne en andere goede doelen. De kringloop die ontstaat door het opnieuw in gebruik nemen van afgedankte goederen, spreekt ons als NVP erg aan, omdat dit bijdraagt aan een duurzamere samenleving. Hartelijk dank hiervoor!”