Winkelen op afspraak

Winkelen op afspraak

Het bestuur van kringloopwinkel Het Vervolg heeft besloten om vanaf woensdag 7 April 2021 winkelen op afspraak mogelijk te maken. Het volgt hierbij de richtlijnen van de overheid.

Winkelen op afspraak
Winkelen op afspraak betekent dat de klant telefonisch contact met een medewerker van de winkel opneemt voor een afspraak om in de winkel rond te kunnen lopen (via 06-19847057).

Voorwaarden voor winkelen op afspraak

  • Maak op afstand thuis telefonisch een afspraak om te winkelen.
  • U ontvangt een bevestiging met een tijdslot op een woensdag van 1 uur tussen 10:00 en 16:00 uur, waarin u kunt winkelen. Er zit minimaal een dagdeel (4 uur) tussen de gemaakte afspraak en het winkelen zelf.
  • De afspraakbevestiging bevat alle praktische informatie voor het veilig en vlot winkelen op afspraak. U┬ákunt alleen winkelen binnen het afgesproken tijdslot.
  • Kom alleen naar de afspraak.
  • Winkels mogen maximaal 1 klant per 25m2 ontvangen. De winkel heeft een oppervlak van 375m2 en zou dus 15 klanten tegelijk mogen ontvangen. We beginnen met 10 klanten.
  • De afspraken zijn voor een tijdslot van 60 minuten. Dus klanten hebben voldoende tijd om rond te snuffelen. Klanten mogen uiteraard eerder weg. Na 45 minuten klinkt er een bel, zodat er voldoende tijd is om af te rekenen voordat het volgende tijdslot opent.
  • Betalen gebeurt bij de centrale kassa, gelieve zoveel mogelijk contactloos te betalen.
  • Alleen als u klachtenvrij bent, kan de afspraak doorgaan.
  • Tijdens de afspraak houdt u 1,5 meter afstand van anderen en draagt u een mondkapje. Verder geldt er een looproute, die begint bij de ingang aan Kerkplein 14 en eindigt bij de uitgang aan Kerkplein 12

Verdere informatie
Er is tijdens het winkelen op afspraak geen aparte ingang voor de kleding, deze afdeling is gewoon te bereiken vanuit de winkel zelf.

Spullen afgeven kan gedurende openingstijden op woensdagen achterin de steeg bij het hek. Dit kan ook op maandagmorgen en donderdagmorgen tussen 09:30 en 11:30 uur. Er kan op die tijdstippen niet gewinkeld worden.

Het bestuur beraadt zich nog op de openstelling tijdens de laatste zaterdag van de maand. Voorlopig kunnen er alleen afspraken voor woensdagen gemaakt worden.

Het bestuur van kringloopwinkel Het Vervolg